2009. május 4., hétfő

545 HUF-os záró emelkedő trend, privatizációt megszellőztető infók. Csütörtök óta fordult a trend aki "short"-ra játszott kénytelen lesz visszavenni, két ok miatt; egyrészt a BÉT-en mint máshol tombol a bika ezért minden papírt kivétel nélkül megvesznek, másrészt egyre több beadvány, állásfoglalás érkezett (érkezik) az IRM-be a jegyek ügyében amelyről természetesen a média nem tájékoztat senkit.
Alkotmányellenes véleményem szerint az a fajta megkülönböztetés amelyet az állam önkényesen "gyakorol" a legálisan, adózott jövedelemből tőzsdén vásárolt tulajdonosok irányában.
A bőkkenő az, hogy amennyiben az ÁB nem mondja ki ahogyan ki kell majd mondania az alkotmánnyal ellentétes megkülönböztetést, abban az esetben az EU fogja majd a végső a magyar állam részére véleményem szerint fájdalmas verdiktet kihirdetni.
A másodlagos tulajdonos nem tudják gyakorolni tulajdonosi jogaikat miközben tőzsdén kívül vásárlók "nevetve"gyakorolják azokat miközben ugyanaz az instrumentum van a kezükben.

Technikai alapon felesleges és értelmetlen elemezni a jegyet,annyi viszont látható, hogy a trenddel emelkedve a holnapi napon tesztelheti a 6-as kezdődő ártartományt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése